Cladiri de birouri nou construite in Iasi

Detalii complete despre case si vile de vanzare in proiectele de rezidentiale nou construite in Iasi.
Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.
Project Image
Cladire de Birouri Centru
case de vanzare in zona
Inter Imobiliare va pune la dispozitie un excelent spatiu de birouri clasa A+ cu o pozitionare de exceptie, la un pret corect si foarte avantajos pentru afacerea dumneavoastra. Cladirea este situata central, in una din cele mai circulate si aglomerate zone comerciale din Iasi si in apropierea celui mai important nod rutier, avand acces extreme de facil la toate mijloacele de transport in comun ( tramvai,autobuz,taxi,maxi taxi).
Apartment type icon Demisol Apartment type icon Parter Apartment type icon Etaj 1 Apartment type icon Etaj 2
+ alte 3 tipuri de apartamente
Project Image
EVO Business Center:
case de vanzare in zona
Amplasat in Pacurari - zona business a orasului, EVO Business Center reprezinta optiunea ideala pentru cei care doresc sa inchirieze un birou. Dispus pe 4 nivele si cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 1 600 mp, EVO Business Center ofera spre inchiriere birouri si sali de sedinta complet echipate si mobilate, fiind astfel pregatite pentru toate tipurile de afaceri de nivel mic si mediu. Birourile complet mobilate si serviciile complementare puse la dispozitie pozitioneaza EVO Business Center intr-o zona privilegiata a inchirierilor de birouri.
Project Image
Expert Buildings Center
case de vanzare in zona
Va propunem spre inchiriere spatii de birouri intr-o cladire nou, situata in Tudor Vladimirescu, la bulevard.
Project Image
Spatiu Podul de Fier
case de vanzare in zona
Spatiul pentru birouri propus spre inchiriere este situat in Iasi , zona Podul de Fier (Intersectie la bulevard) , este compus din 5 compartimente si are o suprafata utila de 205 mp. Spatiul este situat intr-o cladire birouri, are grup sanitar propriu, termosistem, aer conditionat, si este amenajat partial si nemobilat.